Smart ForTwo Cabrio primește modificări de la BRABUS cu eșapament inspirat de la Ferrari 458 Italia

Atelierul BRABUS prezintă un nou program de tuning pentru ultra-compacta Smart ForTwo Cabrio. Decapotabila a primit denumirea BRABUS 125R și s-a ales cu modificări de ordin tehnic, dar și la nivel de design. După cum sugerează și denumirea versiunii speciale, în total vor fi produse doar 125 astfel de exemplare Smart ForTwo Cabrio.
Denumirea indică, de fapt, și nivelul de putere a ultra-compactei. În urma modificărilor, unitatea pe benzină de 0.9 litri este capabilă să livreze 125 CP și 200 Nm cuplu maxim, atunci când standard acest motor livrează 109 CP și 170 Nm cuplu maxim. BRABUS 125R poate accelera până la 100 km/h în 9.2 secunde, viteza maximă fiind limitată la 175 km/h.
Modificările tehnice nu se limitează doar la compartimentul de sub capotă – Smart ForTwo Cabrio cu tratament de la BRABUS a primit o suspensie revizuită cu o gardă la sol micșorată cu 30 mm. Sistemul de evacuare promite un sunet mai suculent, comparativ cu modelele de serie, și include 3 terminații integrate în bara de protecție spate.
La interior BRABUS 125R a primit scaune sport tapisate cu piele, plăci din aluminiu pe pedale, padele de schimbare a vitezelor în spatele volanului și levierul frânei de mână elodate.
În total vor fi produse 125 exemplare BRABUS 125R, fiecare cu un preț de 39,900 euro.
0
4,930
GALERIE FOTO (32 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!