Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Într-un garaj special din Odesa a fost găsită o limuzină exclusivă Volvo 960 Royal

5 Septembrie 2018 - 11:52
Denis Godorozea
Într-un garaj special al Consiliului Regional din Odesa, Ucraina, a fost găsită limuzina prezidențială exclusivă Volvo 960 Royal. Automobilul de lux a fost utilizat de cel de-al doilea președinte a statului vecin, Leonid Kucima, iar ulterior a fost folosit pentru misiunile diplomatice pentru transportarea oficialilor altor state.
Imaginile și informațiile au fost publicate de președintele Consiliului Regional Odesa Anatoly Urbansky. Potrivit oficialului, limuzina a fost anterior antrenată în transportarea oficialilor de rang înalt în cadrul întrunirilor ce aveau loc în Regiunea Odesa.
Limuzina de lux are un parcurs de circa 22 mii km la bord, iar în prezent este păstrată în unul din garajele speciale din Odesa și nu mai este utilizată de autorități de mai mulți ani. Volvo 960 Royal are sub capotă un benzinar de 2.9 litri, cu 6 cilindri în linie și 204 CP la activ. Motorul se cuplează la cutia automată cu 4 rapoarte și poate accelera limuzinei un timp de accelerație până la 100 km/h de 9.7 secunde, atunci când consumul mediu indicat de computerul de bord constituie circa 11 litri la 100 km.
Interiorul limuzinei este tapisat cu piele, velur și inserții decorative din lemn. De menționat, că ajunsă în Ucraina, limuzina suedeză a beneficiat de un "upgrade" din partea autorităților, sub formă de "covorașe speciale" textile, ce și-au făcut loc pe podeaua celor din față, dar și la posterior. Printre echipamentele acestui Volvo 960 Royal se enumeră scaunele ajustate electric și sistem de climatizare automat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter