Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota Corolla Sedan: Imagini şi detalii oficiale!

16 Noiembrie 2018 - 13:30
Ion Pantea
Noul Toyota Corolla Sedan a fost lansat oficial la salonul auto din Guangzhou. Sedanul va fi dotat deja în standard cu o suspensie de tip multi-link pe axa din spate, oferind o ţinută de drum mai sofisticată şi un confort mărit, comparativ cu modelul precedent.
Ampatamentul a rămas neschimbat însă noul Corolla Sedan s-a mărit în lăţime, cu 1.1 cm pe axa din faţă şi aproape 2 cm la axa din spate. Înăţimea capotei s-a micşorat cu 3.5 cm, datorită amplasării motorului mai joasă, comparativ cu modelul precedent, rezultatul fiind o vizibilitate mai bună pentru şofer.

Gama de motorizări este alcătuită din două benzinare, primul fiind oferit în versiunea hibrid de 1.8 litri cu 122 CP care are un consum combinat de doar 3.4 litri/100 km.
Al doilea este un propulsor forţat de 1.6 litri aspirat natural capabil să dezvolte 132 CP şi promite un consum mediu de 5.8 litri/100 km.
La interior noul Corolla Sedan se laudă cu un ecran central touchscreen de 8 inch şi sistem de încărcare wireless pentru smartphone-ul dumneavoastră.

Modelul Toyota Corolla Sedan va fi asamblat la uzina Toyota din Turcia şi va ajunge pe piaţa europeană în prima parte a aunului 2019.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (25 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter