Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mulliner a pregătit o ediție exclusivă Bentley Bentayga Pearl of Gulf dedicată pescuitorilor de perle

19 Martie 2019 - 12:14
Redacţia PiataAuto.md
Bentley și atelierul Mulliner au pregătit o ediție specială a SUV-ului Bentayga, denumită Pearl of Gulf, dedicată pescuitorilor de perle. Seria exclusivă va enumera doar 5 unități speciale a SUV-ului britanic, toate fiind deja și comandate de un client din Orientul Mijlociu.
Ediția specială Pearl of Gulf se va distinge prin nuanța specială și elemente mici decorative pe caroserie, pe când interiorul SUV-ului britanic va fi unul cu adevărat exclusivist. La dezvoltarea ediției speciale, britanicii s-au inspirat din istoria pescuitului de perle din Golful Persic.
Planșa de bord este ornamentată cu o inserție din lemn de eucalipt cu imagini ale bărcilor dhow, utilizate de pescuitorii de perle din regiune, cu încrustări de sidef, care se regăsesc și la interiorul ceasului Breitling de pe consola centrală. Habitaclul este tapisat cu piele de cea mai înaltă calitate de o nuanță albă și cusături aurii.
Toate cele 5 unități Bentayga Pearl of Gulf vor avea sub capotă unitatea W12 de 6.0 litri, ce livrează 600 CP și 900 Nm cuplu maxim transmis, prin intermediul cutiei automate cu 8 rapoarte, pe ambele punți. Prețul versiunilor speciale nu a fost făcut public.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter