PiataAuto.md merge la salonul auto de la Geneva. Format-surpriză de mediatizare, echipă mai mare, un automobil surpriză de deplasare

Noi, cei din redacţia PiataAuto.md, suntem în ultimele pregătiri înainte de a porni la drum spre salonul auto de la Geneva. În acest an, vrem să vă aducem un suflu nou prin felul în care vom mediatiza cel mai important salon auto al anului în Europa, tocmai de asta vom veni cu un nou format-surpriză.
Format supriză

Da, premierele salonului auto sunt multe la număr, şi multe din ele sunt interesante! Vom face un adevărat blitzkrieg la capitolul de relatări de ştiri de la Geneva pentru o bună parte din aceste premiere, oferindu-vă texte scurte şi succinte, cu primele noastre impresii de la contactul direct, şi mai multe imagini pe viu, produse la faţa locului de echipa noastră. Dar asta nu e tot!

Mărcile şi modele cele mai rezonante pentru publicul nostru şi pentru Moldova vor avea parte de un format VIDEO surpriză, care ne va permite să venim cu review-uri pe viu de la faţa locului, scurte, dar informative şi savuroase!
Echipă mai mare

PiataAuto.md merge la salonul auto de la Geneva de vreo zece ani încoace, dar în acest an vom avea cea mai mare echipă prezentă la Geneva! În ea se regăsesc redactorii, producătorii de imagini, dar şi câţiva dintre coechipierii noştri din expediţiile speciale, cu care am ajuns şi pe tărâmurile îndepărtate ale continentului, cucerind zone dificile ale planetei. Acum vom cuceri împreună salonul auto de la Geneva şi vă vom aduce o diversitate mai mare de perspective a celor mai importante premiere ale lumii auto. Da, mai sunt şi aici surprize, despre care veţi afla cât de curând, întrucât au mai rămas ore numărate până pornim la drum şi zile numărate până se dă startul marelui salon auto de la Geneva!

Un automobil surpriză pentru deplasare

Mmm! Aici vine încă o mare surpriză! O parte din distanţa de drum o vom parcurge cu unul din automobilele noastre redacţionale, însă mai departe, vom avea unul din cele mai dorite automobile ale momentului ca să ajungem la Geneva, un model care face inima fanilor auto să tresalte de emoţie şi dorinţă, dar şi vibreze de la sunetul V8 de sub capota acestui model!

Aţi intuit cumva deja despre ce model e vorba? Îl veţi afla foarte curând, iar în urma acestei experienţe, fireşte, vor urma şi relatări complete despre cum e să conduci una din cele mai dorite maşini din lume!
Regim non stop

Şi nu uitaţi, în perioada salonului auto, ca întotdeauna, ştirile, relatările video şi toate spontanietăţile care mai pot veni din partea echipei noastre vor fi publicate în regim non-stop, şi la ore de zi, şi de noapte, aşa că, dacă vă vizitează o insomnie pe la miez de noapte, luaţi telefonul şi mai deschideţi o dată PiataAuto.md, şi asta deoarece şansa de a da pentru noi ştiri şi noi relatări va fi extrem de mare la orice oră din cele 24!

Fiţi alături de noi în experienţa din acest an de la Geneva! Vom aştepta şi reacţiile voastre prin comentarii, like-uri şi distribuiri!

Să înceapă GENEVA 2019!
0
2,352
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!