Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Audi pregătește un rival pentru Tesla Model 3

1 Aprilie 2019 - 16:33
Redacţia PiataAuto.md
Audi pregătește un rival pentru electrocarul Tesla Model 3. Noul model electric german este dezvoltat pe baza tehnologiilor debutate pe crossover-ul electric Audi e-tron, iar dimensiunile acestuia vor fi similare sedanului Audi A4. Premiera oficială a noului model va avea loc în 2023.
Primul SUV electric Audi e-tron a fost lansat anul trecut, fiind primul reprezentant a noii serii de modele e-tron, care va enumera în următorii ani până la 12 modele 100% electrice, printre care și un sedan compact, care va concura direct cu Tesla Model 3.
Următorul model electric din gama e-tron este SUV-ul Q4 e-tron, care urmează să fie lansat pe parcursul anului viitor. SUV-ul electric se va situa pe o treaptă mai jos e e-tron, însă va dispune de o siluetă mai dinamică și tehnologii similare. Viitorul sedan electric va avea un design exterior inspirat de la Q4 e-tron, dar și un preț apropiat acestuia. La baza celor două modele viitoare va sta platforma PPE dezvoltată în cadrul concernului Volkswagen, pe baza căreia vor fi lansate și electromobilele Porsche.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter