Bentley lansează o nouă versiune pentru Bentayga cu o doză de rafinament de la Mulliner

Bentley lansează noua versiune Design Series pentru Bentayga. Noua ediție va suplini gama de versiuni oferite standard pentru SUV-ul britanic și nu va impune limite de exmplare produse. Noua ediție aduce câteva nuanțe de caroserie exclusive și ornamente rafinate la interior gândite de atelierul Mulliner.
Noua versiune va fi disponibilă doar cu motorizarea twin-turbo V8 de 4.0 litri, pe benzină, cu 550 CP și 770 Nm la activ. La exterior noua ediție se va distinge în primul rând grație jantelor din aliaj Palladium Grey Paragon cu 7 spițe și inscripțiile Design Series pe partea de jos a portierelor față. Noua ediție are inclusă opțiunea Bentayga Blackline, care prevede vopsirea părți inferioare a barei de protecție în culoarea caroseriei și terminațiile sistemului de evacuare de culoare neagră-lucioasă.
Interiorul se distinge prin inserțiile din fibră de carbon pe planșa de bord și panourile portierelor. Opțiunea Duotone aduce elemente decorative de culori contrastante Pillar Box Red, Mulliner White și Klein Blue, toate în nuanța caroseriei.
Astfel, noua versiun Design Serie va oferi clienților ce-și doresc un SUV de lux individualizat o alegere mai mare de personalizări, însă noua serie va fi disponibilă fără limită de unități produse.
0
1,447
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!