Schimbare revoluționară de design pentru Infiniti: conceptul Qs Inspiration prefațează viitoarele modele premium nipone

Infiniti pregătește o modificare revoluționară a designului viitoarelor modele, dictată de fostul designer-șef BMW Karim Habib. Noul concept Infiniti Qs Inspiration prefațează viitoarele sedanuri ale brandului premium nipon, dar și oferă detalii despre tehnologiile revoluționare ce-și vor face loc la bordul noilor generații Infiniti.
Deși este poziționat de niponi drept un sedan sport, noul Infiniti Qs Inspiration dispune de o siluetă impunătoare, monumentală, care captează atenția cu multitudinea elementelor de design, împrăștiate cu grijă pe toată suprafața caroseriei. Conceptul are un sistem de propulsie electrificat și prefațează un eventual sedan Infiniti 100% electric care, însă, va fi lansat cu câțiva ani mai târziu. Între timp, însă, limbajul stilistic conceptul de Qs Inspiration cu siguranță va fi preluat și de modelele, care urmează să se lanseze în viitorul mai apropiat.
Conceptul Qs Inspiration se vrea a fi un sedan dinamic cu sistem de propulsie electric eficient, dar performant. Totodată, acesta promite senzații tari din condus șoferului, cărui îi este rezervat un rol special la bord, comparativ cu pasagerii. La dispoziția șoferului este pus un ecran imens, care va afișa informațiile caracteristice cadranelor de bord tradiționale, dar va mai avea rolul unui sistem multimedia. Un alt ecran, de dimensiuni mai mici, și-a făcut loc pe tunelul central, însă tot la îndemâna celui din spatele volanului.
Niponii nu au oferit detalii despre substratul tehnic. Infiniti Qs Inspiration are un sistem de propulsie electrificat, însă constructorul nu a specificat dacă este vorba de un sistem hibrid sau unul 100% electric, menționând doar că sedanul dispune de sistemul de tracțiune integrală e-AWD.
Conceptul Qs Inspiration va fi dezvoltat într-un model (sau mai multe?) de serie în următorii ani. Partea tristă este, însă, că acesta nu va fi disponibil pe piața europeană – Infiniti urmează să părăsească Bătrânul Continent în 2020, concentrându-și forțele în America de Nord și Asia.
0
232
GALERIE FOTO (40 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!