Hennessey vrea să transforme pick-up-ul Jeep Gladiator într-un monstru de offroad cu 1000 CP la activ

Hennessey prezintă primele imagini cu noul proiect bazat pe proaspătul pick-up Jeep Gladiator. Deși modelul american de offroad abia și-a făcut apariția în show-room-urile americane, atelierul de tuning a dispus transformarea acestuia într-un monstru cu peste 1000 CP la activ în cadrul proiectului Hennessey Maximus 1000.
Programul de tuning pregătit de americani este capabil să excite orice pasionat de tuning și offroad – americanii au dispus pensionarea motorului standard, livrat cu Jeep Gladiator, și înlocuirea acestuia cu unitatea Hellcat V8 de 6.2 litri. Motorul respectiv livrează un total de 1,013 CP și 1,265 Nm cuplu maxim, transmis pe ambele punți prin intermediul cutiei automate cu 8 rapoarte fortificate, capabile să prelucreze cuplul uriaș.
Pentru a confirma caracterul de offroad, specialiștii de la Hennessey au adus modificări substanțiale suspensie, ce au rezultat într-o gardă la sol mărită cu 150 mm, iar aspectul exterior a fost condimentat cu bare de protecție noi și jante originale de 20 țoli, "încălțate" în anvelopele BFG. La interior proprietarii vor fi răsfățați de pielea fină.
În total Hennessey Maximus 1000 va fi produs într-un număr de 24 unități cu un preț de pornire de cel puțin 200 mii dolari americani. Clienții vor beneficia de o garanție de 3 ani cu limită de parcurs de 36 mii mile, echivalentul a 57,936 kilometri.
0
446
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!