(VIDEO) Un pasionat din Italia s-a încumetat să modifice maşina care deţine titlul de cea mai urâtă din lume, Fiat Multipla

18 Martie 2024, 17:13
Redacţia PiataAuto.md
Fiat Multipla are deja înrădăcinată adânc eticheta de a fi cea mai urâtă maşină din lume, şi se pare că nicio altă maşină nu i-a luat deocamdată acest titlu. În dorinţa de a o face originală, ba chiar unică, maşina a devenit cu adevărat specială, doar că în procesul creării sale a pierdut simţul simplităţii estetice. S-ar părea, deci, că nimeni nu şi-ar dori azi să depună eforturi imense de a modifica profund un asemenea Fiat, mai adăugându-i şi performanţă surprinzătoare. Dar în Italia există un pasionat care s-a încumetat să facă asta.
Acesta a vrut să rămână anonim, dar şi-a lăsat maşina filmată şi explorată de către protagoniştii unui canal de YouTube, care vizitaseră o întrunire de pasionaţi auto cu maşini puternic modificate în Italia, şi descoperiseră era acolo acest Fiat Multipla.
Maşina are modificări substanţiale la nivel estetic şi de suspensie, primind jante uriaşe şi o gardă la sol mult mai mică, dar totodată şi o vopsea metalizate nouă.
Şi interiorul e unul modificat, cu volan de Alfa Romeo, şi cadrane de bord preluate de pe alte modele cu tentă mai sportivă, astfel încât produsul final să obţine un aer de performanţă pe care maşina originală nu l-a avut. A păstrat, în schimb, cele şase locuri de la bord.
Sub capotă e ceva cu totul special. Proprietarul spune că motorul de 2.0 litri şi 16 valve e unul cu rădăcini comune cu cel al lui Lancia Delta, doar că e prezent aici în formă modificată, turbo cu intercooler, ceea ce-i permite să dezvolte 220 CP. Iar cu asemenea performanţe, acest Fiat Multipla e mult mai condimentat decât era cu dieselul amorf original.
Proprietarul s-a încumetat să pornească acest motor, care sună exact aşa cum am aştepta de la o Lancia performantă. Iar pe lângă asta, autorii video-ului au mai explorat şi alte câteva maşini curioase de la această întrunire din Italia.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
11,222
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!