ABT Sportsline prezintă primul program de tuning pentru noua generație Audi A1

Germanii de la ABT Sportsline au pregătit un pachet de modificări pentru compacta urbană Audi A1. Hatchback-ul din imagini are la bază versiunea A1 40 TFSI, însă tunerii promit modificări pentru întreaga listă de motorizări disponibile pentru compacta constructorului din Ingolstadt.
Standard Audi A1 în motorizarea de top 40 TFSI cu benzinar de 2.0 litri are la activ 200 CP și 320 Nm, iar cu modificările aplicate de ABT Sportsline puterea este majorată până la 240 CP și 360 Nm. Surplusul se datorează unității adiționale de control a propulsorului, ABT Engine Control, care nu înlocuiește unitatea de control de bază. Atelierul de tuning nu a oferit informații despre caracteristicile dinamice ale hot-hatch-ului modificat. Modelul de bază cu acest propulsor sub capotă accelerează până la 100 km/h în 6.5 secunde și are o viteză maximă de 235 km/h.
Totodată hot-hatch-ul pregătit de tuneri promite o precizie și o stabilitate mai bune în abordarea virajelor grație noilor amortizoare și arcurilor mai rigide, ce reduc garda la sol cu 30 mm. La nivel de desing exterior tunerii mai oferă și un set de jante originale de culoare neagră de 18 țoli ABT Sport GR.
0
1,801
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!