Smart prezintă în premieră versiunile actualizate ale electromobilelor EQ Fortwo și EQ Forfour

Smart a prezentat versiunile actualizate ale electromobilelor EQ Fortwo și EQ Forfour. Compactele urbane au beneficiat de modificări discrete la nivel de design, însă germanii nu au pregătit și modificări tehnice, astfel clienții nu vor beneficia de un surplus de putere sau o autonomie mai mare.
La nivel de design exterior modificările aplicate celor două electromobile sunt similare – EQ Fortwo și EQ Forfour au primit câte un calandru de dimensiuni mai mari, bare de protecție față ușor retușate și faruri de ceață modificate. Semnăturile luminilor de zi de tip LED integrate în farurile față au fost modificate în stilul noilor modele Mercedes-Benz, iar la posterior blocurile optice au primit lumini LED absolut noi, cu muchii ascuțite.
Modificări mai consistente au avut loc la bord – compactele au beneficiat de un sistem multimedia absolut nou, cu ecran tactil de 8 inch și sistem de navigație inclus. Consola centrală oferă acum un compartiment adițional pentru depozitarea smartphone-ului și suporturi pentru două pahare.
La nivel de substrat tehnic, însă, germanii nu au pregătit actualizări pentru cele două electromobile. Smart EQ Fortwo și EQ Forfour sunt puse în mișcare de un motor electric de 81 CP și 160 Nm. Compacta cu două uși poate accelera până la 100 km/h în 11.6 secunde, în timp ce versiunea cu patru uși poate executa același exercițiu în 12.7 secunde.
Deși germanii nu au oferit detalii despre bateria utilizată de cele două electromobile, cel mai probabil bateria de 17.5 kWh a rămas aceeași, or autonomia declarată pentru EQ Fortwo este de cel mult 159 km, în timp ce EQ Forfour va parcurge până la 153 km cu un singur plin. Valorile sunt calculate conform ciclului NEDC, ceea ce înseamnă că autonomia reală este și mai mică de atât!
0
1,487
GALERIE FOTO (57 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!