Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Camioanele electrice Volvo FL şi Volvo FE s-au lansat pe piaţa europeană

6 Noiembrie 2019 - 14:14
Denis Godorozea
Volvo a dat startul vânzărilor pentru camioanele electrice FL şi FE în Europa — cele două modele eco-friendly pot fi comandate în anumite ţări de pe Bătrânul Continent, iar mai târziu vor fi disponibile în întraga lume. Pe drumurile publice, însă, camioanele citadine vor putea fi surprinse în primăvara anului viitor.
Volvo FL Electric

Primele ţări unde acum pot fi comandate camioanele electrice sunt Suedia, Norvegia, Germania, Elveţia, Franţa şi Olanda. Având baterii de 300 kWh, camioanele electrice Volvo FE Electric şi FL Electric oferă autonomii de la 200 la 300 km, distanţe suficiente pentru exploatarea urbană. Camionul FE poate tracta greutăţi toate de până la 27 tone, în timp ce FL poate rula cu greutăţi de până la 16 tone.
Volvo FL Electric

Preţurile nu au fost deocamdată anunţate şi pot varia în dependenţă de preferinţele clienţilor, iar suedezii oferă şi consultaţii pentru alegerea unui nivel de echipare şi sistem de propulsie optim pentru fiecare client, în conformitate cu modul şi condiţiile de exploatare.
Volvo FE Electric

Startul producţiei de serie urmează să înceapă în luna martie a anului viitor, ceea ce înseamnă că companiile din ţările menţionate mai sus vor începe exploatarea camioanelor electrice în condiţii reale până la sfârşitul primăverii 2020.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter