Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cum funcţionează staţiile Rompetrol Moldova şi ce măsuri de precauţie se iau pentru combaterea COVID-19

27 Aprilie 2020 - 11:54
Redacţia PiataAuto.md
În această perioadă dificilă, când o mulţime de locuri pe care obişnuiam să le frecventăm funcţionează limitat sau şi-au suspendat activitatea, Rompetrol Moldova vine cu informaţii utile despre modul şi regimul de lucru al staţiilor sale, dar şi despre măsurile de precauţie implementate.

Toate staţiile Rompetrol Moldova activează cu program complet

Primul lucru important de spus e că staţiile de alimentare cu combustibil fac parte din infrastructura esenţială şi activează constant chiar şi în această perioadă. Toate staţiile Rompetrol Moldova, din toată ţara, continuă să activeze cu acelaşi program complet, fiind disponibile la orice oră.
Totuşi, trebuie să ştiţi că-n această perioadă:
• nu veţi putea cumpăra cafea în staţiile peco, nici măcar dacă veţi dori s-o luaţi cu Dvs. în maşină, această activitate fiind interzisă temporar.
• de asemenea, e închis accesul şi în zonele de agrement cu autoservire — mese şi canapele — de care dispun unele staţii.
• magazinele aferente staţiilor funcţionează, însă.

Măsuri de protecţie şi precauţie aplicate la staţiile Rompetrol în această perioadă + sfaturi pentru şoferi.

• Angajaţii staţiilor sunt în permanenţă asiguraţi cu echipament de protecţie, sub formă de măşti şi mănuşi. Recomandăm ca alimentarea maşinilor şi contactul cu mânerele pompelor să se facă doar de către angajaţii staţiei.
• Angajaţii păstrează o distanţă cât mai mare între ei şi clienţi şi recomandăm şi clienţilor păstrarea distanţei sociale.

• Toate staţiile sunt igienizate într-un ritm mult mai intens, cu o atenţie sporită la toate suprafeţele de contact — clanţe, mânere, tejghele, tastatura terminalelor de plată cu cardul. Recomandăm clienţilor să folosească preponderent plata cu cardurile bancare sau cardurile Rompetrol, pentru a exclude transmiterea de bani cash către şi de la casier.

• Clienţii au asigurat în permanenţă accesul la toaletele staţiilor, care sunt întotdeauna dotate cu apă caldă, săpun, şerveţele şi/sau uscătoare de mâini. Mai mult ca atât, le recomandăm tuturor clienţilor să se spele pe mâini după fiecare alimentare a maşinii sau efectuare a unei plăţi la tejgheaua staţiilor.

• Şi, desigur, recomandăm tuturor şoferilor să efectueze doar deplasări strict necesare cu automobilul.

Rompetrol Moldova, companie membră a Grupului KMG International, este determinată să se implice în susţinerea eforturilor comune de combatere a pandemiei de COVID-19. Recent, compania a donat 6,500 litri de combustibil către administraţiile locale din Chişinău, Soroca, Hânceşti, Bălţi şi Ungheni, pentru a fi folosit de entităţile antrenate în aceste momente în lupta de combatere a răspândirii COVID-19.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter