Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Oficial: Hummer revine ca un electromobil demenţial de offroad, cu până la 1000 CP!

30 Iulie 2020 - 10:22
Denis Godorozea
Segmentul offroader-elor electrice va fi atacat în viitorul apropiat de o adevărată legendă americană — renumitul Hummer va marca marea revenire, însă de această dată în gama brandului GMC. Premiera va avea loc în toamna acestui an şi pentru prima dată Hummer va fi un pickup de performanţă. Pentru a tachina fanii cei de la GMC au publicat o serie de informaţii noi despre premiera aşteptată.
După ce anterior americanii au publicat un singur teaser cu partea frontală a maşinii, acum aspectul exterior al noului Hummer poate fi văzut în mai multe detalii datorită noului video publicat de GMC. Acesta vine la pachet cu noi stropi de informaţie despre substratul tehnic — constructorul promite că motoarele electrice Hummer vor oferi în tandem până la 1,000 CP, în timp ce cuplul maxim va atinge 15,590 Nm! În aceste condiţii Hummer va fi capabil să accelereze de la 0 la 60 mph (0-97 km/h) în doar 3 secunde, fiind, astfel, unul dintre cele mai rapide offroader-e din întreaga lume!
Premiera şi informaţiile complete vor fi dezvăluite în toamna acestui an. Iniţial Hummer va debuta în caroserie de tip pickup, însă ulterior va fi disponibilă şi o caroserie clasică. Lansarea comercială va avea loc, însă, nu mai devreme de toamna anului viitor, când va demara producţia la uzina General Motors din Detroit.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter