Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua bijuterie din Galeria Ţiriac Collection: Ferrari Monza SP2, una din cele doar 499 produse

4 Septembrie 2020 - 15:38
Denis Godorozea
O nouă bijuterie exclusivă şi-a făcut apariţia în Galeria ţiriac Collection — Ferrari Monza SP2, un supercar italian cu totul special, cel de-al doilea din totalul de 499 unităţi produse. Supercar-ul poate fi văzut în colecţia impunătoare de cele peste 200 modele exclusive. Între timp, primele imagini cu maşina expusă în showroom au fost publicate în mediul online.
Ferrari Monza SP au fost prezentate în 2018, supercar-urile fiind parte a seriei iconice de modele produse de constructorul italian. Există două versiuni Monza — SP1 cu un singur loc şi SP2 cu un loc pentru şofer şi un pasager. Per total tirajul a enumerat doar 499 supercar-uri exclusive, iar maşina din imagini, ajunsă în Galeria ţiriac Collection este cea de-a doua din totalul celor produse.
Ferrari Monza SP2 este propulsată de cel mai puternic benzinar aspirat V12 din lume, cu o capacitate cilindrică de 6.5 litri. Motorul se cuplează la o cutie robotizată cu 7 rapoarte şi dublu ambreiaj. Inginerii au reuşit să stoarcă din această unitate un total de 810 CP. În această ipostază maşina este capabilă să accelereze până la 100 km/h în doar 2.9 secunde, repriza 0-200 km/h având loc în 7.9 secunde. Astfel, această bijuterie creată de Ferrari este una dintre cele mai agile maşini cu motor aspirat natural.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter