Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Brutalitate şi performanţă: ruşii prezintă cea mai specială versiune UAZ-452, cu scaune Recaro!

16 Octombrie 2020 - 11:42
Denis Godorozea
Aţi crezut vreodată că UAZ-452, supranumit "Buhanka", ar putea inspira agresivitate şi sportivitate? Nici noi, dar se pare că tunerii din Rusia au găsit o modalitate să-i ofere monovolumului arhaic un aspect mai impunător, deşi caraghios pe alocuri. Proiectul nu a primit vreo denumire specială la moment, dar a fost creat la comanda specială a unei întreprinderi de atelierul Garage4x4.
Deci, cum sugerează şi denumirea, tunerii de la Garage4x4 sunt specializaţi pe crearea unor modele de offroad. De altfel, UAZ-452 are o pregătire pentru condiţiile de exploatare dure, cu gardă la sol generoasă, tracţiune integrală permanentă şi substrat tehnic simplist. Dar tunerii au venit să-i modifice anume aspectul, cât exterior, atât şi interior.
Monovolumul a fost echipat cu anvelope de offroad Cooper Discoverer STT Pro, pentru a-i îmbunătăţi caracteristicile pe orice tip de drum. Caroseria a fost vopsită într-o nuanţă de gri, cu aplicaţii contrastante de culoare roşie. Partea frontală a fost înzestrată cu o bară de protecţie fortificată, dotată şi cu un troliu. Pe plafon şi-au făcut loc fixatoare pentru bagaje cu sistem de iluminare LED adiţional, presupunem noi, simţitor mai eficient decât farurile standard. Pe portiera din spate a fost ataşată o roată de rezervă, tradiţională pentru offroader-e.
Nu se cunoaşte dacă au fost aplicate careva modificări sistemului de propulsie. Amintim că acest model este echipat cu benzinarul ZMZ de 2.7 litri, ce livrează 112 CP şi se cuplează la o cutie manuală cu 5 trepte. Tunerii nu au dezvăluit nici modificările complete pregătite pentru habitaclu, dar o imagine de la bord arată că scaunele standard au fost înlocuite cu unele de tip scoică, livrate de Recaro, de culoare roşie. Soluţie ciudată pentru un asemenea model, nu?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter