Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

O nouă imagine cu viitorul Subaru BRZ şi veşti triste pentru fanii europeni ai mărcii

9 Noiembrie 2020 - 12:27
Denis Godorozea
Subaru continuă campania de promovare a noii generaţii BRZ — sportiva va marca debutul oficial în 18 noiembrie 2020, cel mai probabil pe continentul nord-american. Piaţa respectivă va fi de primă importanţă pentru noua generaţie a coupe-ului, iar astfel japonezii vin şi cu veşti triste pentru fanii europeni ai mărcii.
Oficialii Subaru au confirmat pentru presa occidentală că noul BRZ nu va fi disponibil în Europa. Japonezii nu au comunicat şi vreun motiv care a dus la această decizie, dar cel mai probabil la mijloc ar fi cererea mult prea infimă pentru acest model pe Bătrânul Continent. Din momentul lansării sale în 2012, generaţia precedentă BRZ a reuşit să înregistreze vânzări totale de puţin peste 4,000 unităţi în Europa.
Respectiv, principala piaţă pentru Subaru BRZ va fi cea americană, unde în anii săi de glorie coupe-ul înregistra vânzări de 5,000 unităţi anual, înregistrând un declin puternic în ultimii ani de carieră. După BRZ va avea loc premiera noii generaţii Toyota GT86, care va avea un design asemănător şi un substrat tehnic identic cu Subaru. Modelul celor de la Toyota s-a bucurat de un succes mai mare la nivel mondial, iar astfel cumpărătorii europeni mai pot spera la apariţia sportivei pe cel puţin câteva pieţe de primă importanţă din Europa.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter