A lovit un cărucior cu copil la trecerea de pietoni şi l-a tras după el zeci de metri, după care a fugit

27 Decembrie 2020, 11:22
Redacţia PiataAuto.md
Un accident revoltător s-a podus ieri în oraşul Bender din stânga Nistrului, pe strada Chişinăului. Şoferul unui smart a lovit un cărucior cu copil pe trecerea de pietoni, iar în urma loviturii iniţiale automobilul a agăţat căruciorul.
Poză simbol

În loc să oprească imediat, şoferul a accelerat, trăgând căruciorul după el pe o distanţă de 25-30 metri, cu tot cu copil în el, după care căruciorul s-a răsturnat şi s-a desprins de automobil. Nici aici smartul nu s-a oprit, ci a fugit de la faţa locului. Copilul a primit mai multe traume ce au necesitat îngrijiri medicale de urgenţă, dar a supravieţuit, din fericire, şi acum e în afara oricărui pericol.

Poliţia a demarat o operaţiune de a identifica toate automobilele smart din oraş şi în aceeaşi zi a descoperit făptaşul, care s-a dovedit a fi un locuitor al oraşului Bender, în vârstă de 58 de ani. Acesta şi-a recunoscut vina şi a declarat că s-a speriat de răspunderea în faţa legii. Acum acesta se află în arestul poliţiei şi va avea de înfruntat acuzarea oficială pentru fapta sa.
0
1,612
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!