Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

UAZ vrea să vândă propriile Patriot şi Pickup în SUA la preţ de Ford Bronco Sport!

24 Decembrie 2020 - 18:31
Denis Godorozea
Ruşii de la UAZ vor să cucerească piaţa americană — compania a anunţat startul livrărilor pentru modelele UAZ Patriot şi UAZ Pickup pe continentul american, însă acolo modelele respective vor fi denumite altfel şi îşi vor schimba emblema. Tehnic, însă, vor fi identice cu cele comercializate pe piaţa din Rusia.
Pentru cumpărătorii americani vor fi rezervate doar interpretările de top disponibile în Rusia, or maşinile noi trebuie să fie echipate cu un set minim de sisteme de siguranţă pasivă, airbag-uri, ABS etc. Primele două unităţi Patriot şi Pickup au fost importate în SUA încă în luna octombrie a acestui an, însă acestea sunt destinate testelor locale şi certificării pentru a obţine accesul ulterior pe piaţă.
În SUA offroader-ele vor fi disponibile, cel puţin iniţial, exclusiv cu motorul pe benzină ZMZ de 2.7 litri, ce dezvoltă 150 CP şi se cuplează la cutia automată cu 6 trepte Punch Powerglide 6L50. Cumpărătorii americani vor cunoaşte aceste automobile cu emblema Bremach, Patriot-ul urmând să fie redenumit în Taos, iar Pickup — în Brio. Debutul comercial este planificat pentru anul 2021. De menţionat, că compania Bremach nu intră în componenţa UAZ şi este prezentă pe mai multe pieţe din întreaga lume, inclusiv în Europa, unde oferă autospeciale şi utilitare.
Soarta modelelor ruseşti pe piaţa americană este din start incertă, or preţurile pornesc de la 26,500 dolari americani pentru modelul Patriot, iar Pickup-ul va fi şi mai scump de atât. Pentru această sumă în SUA pot fi cumpărate modele precum Toyota RAV4, iar cu un surplus de 2,000 dolari poate fi cumpărat proaspătul Ford Bronco! Astfel, UAZ Pickup ar putea avea un preţ comparabil cu versiunea de bază a lui Ford F-150, cel mai solicitat pick-up din SUA, care are un preţ de minim 28,940 dolari.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter