Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Gone in 60 seconds în viaţa reală: hoţii au furat 6 maşini de la un dealer din SUA în doar 10 minute

12 Februarie 2021 - 18:01
Denis Godorozea
Un caz parcă desprins din filmele de acţiune a avut loc noaptea în oraşul Matteson din statul american Illinois. În doar câteva clipe un grup de infractori a reuşit să pună mâna pe 6 automobile din cadrul unui dealer local şi au fugit de la faţa locului. Însă întreg procesul a fost surprins de camerele de supraveghere din cadrul centrului de vânzări şi deservire.
Cum putem vedea în imaginile publicate de CBS 2 Chicago, hoţii au pătruns noaptea pe teritoriul dealer-ului Hawkinson KIA la bordul unei Honda CR-V. La bordul SUV-ului nipon se aflau nu mai puţin de 7 bărbaţi. Aceştia au spart uşa service-ului auto de pe teritoriu, unde erau parcate mai multe automobile, care urmau să fie deservite şi returnate clienţilor, cel mai probabil, în zilele următoare. Pentru hoţi nu a fost o problemă să găsească cheile pentru maşinile dorite, astfel încât întreg procesul criminal a durat doar între 10 şi 15 minute.
Reprezentanţii Hawkinson KIA au relatat, că hoţii au prădat 6 automobile, printre care modele precum KIA Sorento, KIA Forte (Cerato) şi noua generaţie KIA K5 (anterior Optima). Valoarea totală a daunei constituie între 100,000 şi 115,000 dolari americani. Infractorii nu au fost reţinuţi deocamdată, iar poliţia sugerează că identificarea lor va fi mai dificilă din cauză că aceştia au realizat infracţiunea fiind în măşti.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter