(VIDEO) Reacţia acestui şofer din SUA i-a salvat viaţa când o Sequoia de peste 60 metri s-a prăbuşit pe maşină

4 Februarie 2021, 12:35
Denis Godorozea
Parcul Sequoia National Forest se numără printre principalele puncte de atracţie pentru turişti şi cetăţenii SUA în California, cu arbori măreţi ce pot depăşi 100 metri înălţime. Multiple drumuri şi şosele naţionale permit automobiliştilor să savureze din călătoriile pe coasta de Vest a Statelor Unite, dar în acele clipe ar trebui să fii pregătit de incidente imprevizibile, precum apariţia unui animal sălbatic pe drum sau chiar prăbuşirea unui copac.
Un cuplu la bordul unui Pontiac G6 a fost la doar un pas de a se alege cu traumatisme grave, când un arbore de tipul Californian Redwood a început să cadă pe mijlocul drumului chiar în momentul în care maşina se deplasa pe traseul din inima pădurii. Momentul a fost surprins integral de camera de bord a maşinii, dar şi acţiunile şoferului, care pare că nici nu a încercat să frâneze, ba a accelerat şi a ieşit pe contrasens în încercarea de a evita coliziunea. Nu cunoaştem, cu ce viteză se deplasa maşina, dar cel mai probabil, dacă ar fi frânat, arborele ar fi accidentat partea frontală a maşinii, acolo unde se afla şoferul şi pasagerul său, provocând consecinţe tragice.
Din fericire, decizia de a accelera şi de a ieşi pe contrasens în momentul ce copacul se afla în cădere liberă a permis şoferului să evite o coliziune frontală, arborele a deteriorat doar maşina, predominant în partea posterioară, fiind avariate plafonul, aripile, portierele şi sticlele, iar cei de la bord nu au suferit careva traumatisme. Sequoia masivă ce s-a prăbuşit peste ei a avut o înălţime totală de peste 60 metri.
0
1,034
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!