(VIDEO) Pe contrasens şi cu viteză: cum a fost surprins un şofer noaptea pe strada Meşterul Manole din Chişinău

16 Martie 2021, 10:52
Denis Godorozea
Un şofer a reuşit să evită la limită un accident rutier noaptea trecută, în care tot el ar fi fost vinovat. Pe reţelele de socializare a fost publicat un clip video în care putem vedea un Volkswagen Sharan ce intră cu viteză pe contrasens, în intersecţie, unde în acel moment staţiona la culoarea roşie a semaforului un alt automobil, cu cameră de bord.
Incidentul a avut loc în intersecţia străzilor Vadul lui Vodă şi Meşterul Manole din Chişinău. Cum putem vedea în imaginile publicate de autor, acesta staţiona la culoarea roşie a semaforului pe strada Meşterul Manole cu sens de circulaţie în direcţia bulevardului Mircea cel Bătrân. La un moment dat, însă, un Volkswagen Sharan, venind cu viteză pe strada Vadul lui Vodă, a virat practic fără să încetinească pe contrasens, la doar un pas de a accidenta maşina staţionată cu camera de bord pornită. Din fericire, cazul nu s-a soldat cu vreun accident.
Ulterior, în intersecţie şi-a făcut apariţia şi un echipaj de poliţie, dar care nu a reacţionat nicidecum la gafa comisă de şoferului Sharan-ului.

Sursă: Facebook.com / Grupul GBM / Виктор Скакевич
0
1,605
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!