Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer polonez fugar de poliţie a avut cea mai neinspirată trecere de cale ferată

31 Martie 2021 - 17:08
Redacţia PiataAuto.md
Acest şofer polonez a fost la un pas de a sfârşit tragic în fuga sa de poliţie, atunci când a traversat în viteză o trecere de cale ferată din Wola Radziszowska, Polonia.
Totul s-a produs la sfârşitul lunii ianuarie, dar căile ferate poloneze au publicat abia acum câteva zile filmuleţul întâmplării. Această Mazda 323 a refuzat să oprească la somaţia poliţiei, apoi a luat-o la goană, încercând să scape de urmărire. Echipajul de poliţie urmărea automobilul fugar, aşa că atunci când a ajuns în dreptul trecerii de cale ferată, unde aştepta deja un şir de automobile, iar bariera era închisă în aşteptarea trenului, şoferul din Mazda a avut de făcut o alegere dificilă, şi, din câte s-a văzut, neinspirată.
Poate s-o fi uitat la prea multe filme de acţiune, dar şoferul din Mazda a decis să spulbere din viteză bariera dinaintea şinelor, trecând astfel peste calea ferată. Doar că prima barieră i-a intrat direct prin parbriz, la câţiva centimetri de corpul său, bariera rupându-se totodată. Mazda a continuat să se deplaseze cu tot cu bucata de barieră intrată în habitaclu. Când poliţia a ajuns în faţa barierei, aceasta a aşteptat trecerea trenului, or, acesta era extrem de aproape. Iar la câteva secunde, din cauza incidentului, mecanicul locomotivei a şi oprit trenul.

Deşi şoferul a reuşit să evadeze de urmărire ca urmare a faptei sale, el a fost identificat şi reţinut la scurt timp de poliţie, fiind arestat şi acuzat de ignorarea somaţiei poliţiei, condus periculos şi daune materiale provocate companiei de căi ferate din Polonia.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter