Când confortul şi spaţiul prevalează asupra designului: Audi A7 se va transforma într-un sedan în China

5 Aprilie 2021, 14:18
Denis Godorozea
Noua versiune Audi A7 L a fost surprinsă pe drumurile publice din China, cel mai probabil în timpul producţiei spoturilor publicitare, pregătite în preajma premierei oficiale. Germanii dezvoltă o versiune cu ampatament mărit a unui dintre cele mai stilate modele din gamă, special pentru piaţa asiatică, una ce va estompa din acest stil distinctiv de coupe cu 4 uşi al Sportback-ului original.
Maşinile cu ampatament mărit sunt la mare căutare în China, acolo unde chiar şi modelele mai compacte de talia lui Mercedes-Benz C-Class sau BMW Seria 3 oferă versiuni cu distanţă mărită între axe. Mai nou, constructorul din Ingolstadt a decis să îmbunătăţească poziţiile de piaţă a modelului A7 Sportback printr-o metamorfoză neaşteptată, or afară de ampatamentul mărit, A7 L nu va mai fi un coupe cu 4 uşi, urmând să se transforme într-un sedan ordinar ceva mai mare decât sedanul A6 L.
Astfel, pe lângă spaţiul mai mare dintre cele două punţi, Audi A7 L are un plafon înălţat, cu geamuri laterale mai mari pe portierele spate, dar care par să fie lipsite în continuare de chenare, precum în cazul Sportback-ului original. Hayon-ul posterior a cedat locul unui capac clasic de portbagaj, precum cele ce pot fi văzute pe sedanuri, iar blocurile optice posterioare au căpătat o structură interioară nouă a luminilor LED. Modificări tehnice nu vor avea loc, gama motorizărilor urmând să fie unificată cu cea a lui A7 Sportback, însă producţia va avea loc în cadrul uzinelor deţinute de SAIC-VW. Modelul va rămâne destinat în exclusivitate pieţei din China.
0
1,171
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!