(VIDEO) Accident ca în filme la Detroit: un camion de pompieri distruge în viteză o benzinărie

5 Aprilie 2021, 15:34
Denis Godorozea
Un accident spectaculos şi îngrozitor în acelaşi timp a avut loc în oraşul Detroit, statul american Michigan. Un camion de pompieri, aflat în misiune, s-a ciocnit într-o intersecţie cu un offroader care nu i-a cedat trecerea, după care a intrat în viteză într-o benzinărie situată în apropiere imediată de intersecţie, spulberând o pompă de alimentare şi provocând imediat un incendiu.
Accidentul a fost surprins integral de o cameră de supraveghere din cadrul staţiei de alimentare cu combustibil. În clipul video de mai jos vedem cum un camion de pompieri se apropie de intersecţie, fiind în misiune şi cu girofarurile incluse. În acel moment în intersecţie, din partea stângă a camionului, a apărut un Lincoln Navigator, care după cum au stabilit oamenii legii a intrat în intersecţie la culoarea verde a semaforului. Ambii şoferi au acţionat frâna, însă viteza era prea mare pentru a evita impactul, iar astfel, şoferul camionului de pompieri a mai virat în dreapta pentru a minimiza consecinţele impactului, dar nu a ţinut cont de benzinăria pe care o avea în cale, avariind acolo şi un monovolum oprit să alimenteze.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit traumatisme grave, iar incendiul izbucnit la pompa distrusă s-a potolit în scurt timp fără urmări grave. La faţa locului au intervenit alte echipaje de pompieri şi poliţia, cei din urmă vor stabili cine se face vinovat de accident.
0
1,533
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!