Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Frânare, depăşire pe trecerea de pietoni, apoi în stâlp: manevrele unui şofer din Chişinău

15 Aprilie 2021 - 10:01
Redacţia PiataAuto.md
Ieri dimineaţă în mediul online apăruse o poză cu maşină lovită cu putere într-un stâlp de pe strada Columna din Chişinău, însă istoria producerii acelui accident era neclară şi ştiam doar că nu e nimeni rănit.
Azi noapte, însă, un şofer care mergea pe aceeaşi stradă în spatele maşinii accidentate ieri, a publicat video-ul întregii întâmplări, filmat de camera sa de bord. Din aceste imagini devine clară întreaga succesiune a evenimentelor, succesiune care a fost deosebit de periculoasă pentru un pieton şi pentru cei din jur.

Aşadar, la trecerea de pietoni de pe această stradă cu trei benzi, două automobile au frânat pentru a ceda trecerea pietonului. Sedanul argintiu a văzut SUV-ul din faţa sa frânând, frânat şi el iniţial o fracţiune de secundă, apoi a decis să facă o manevră evazivă în dreapta, intrând pe banda liberă între două automobile. Aici s-a pomenit cu pietonul în faţa sa şi în loc să frâneze, pare să fi încurcat pedalele şi a accelerat, făcând încă o manevră evazivă spre dreapta pentru a ocoli pietonul, iar apoi a ajuns pe trotuar şi a lovit cu putere stâlpul.

Deşi sedanul argintiu a fost avariat grav, iar manevrele şoferului par să fi dus de la un prim risc minim la riscuri tot mai mari cu fiecare nouă clipă până s-a ajuns în stâlp, partea bună e că printr-o minute nu a fost nimeri rănit, nici pietonul, nici vreun alt trecător pe trotuar sau din alt automobil.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Cristian Iurie
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter