Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Redesign modern pentru Fiat Multipla: un designer a avut curaj să se apuce de această misiune imposibilă

15 Aprilie 2021 - 15:31
Ilie Toma
Fiat Multipla e un model notoriu în primul rând pentru că de nenumărate ori menţionat drept cel mai urât automobil din lume, creat vreodată, alături de alte 2-3 modele ale altor producători. Probabil şi la universităţile de design există deja o temă aparte dedicată lui Fiat Multipla, din categoria cum nu trebuie de făcut niciodată.
În acest context, vă amintiţi de designerul suedez, despre care noi am mai vorbit, care crease un design modern pentru renumitul Mercedes-Benz S-Class W140, iar mai apoi şi pentru BMW Seria 7 E39? Ei bine, mai la începuturile activităţii sale pe YouTube, când urmăritorii săi i-au văzut primele creaţii şi reinterpretări interesante, aceştia i-au zis că e uşor să te apuci să perfecţionezi un pic modele legendare, cu adevărat frumoase, şi l-au provocat să-şi îndrepte condeiul spre un model aflat la polul opus, renumit pentru a fi cel mai urât model produs vreodată. Ei, încearcă acum să faci un redesign modern unui asemenea model!
Totuşi, designerul n-a refuzat provocarea şi s-a apucat de această misiune imposibilă. Ce i-a reuşit să facă vezi în imaginea de mai sus, dar şi în întreg video-ul de mai jos. Ce crezi, i-a reuşit designerului să rezolve problema de aspect a lui Fiat Multipla şi să-l facă pe acesta să nu mai fie atât de urât?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter