Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Modelele Skoda ajung în flotele poliţieneşti din Noua Zeelandă

6 Mai 2021 - 15:57
Denis Godorozea
Cehii anunţă că acum maşinile lor vor ajunge în flotele poliţieneşti şi din Noua Zeelandă. Autorităţile statului din sud-vestul Oceanului Pacific au ales noul Superb Combi pentru a suplini gama de maşini de poliţie.
Constructorul din Mlada Boleslav a fost selectat dintr-o listă formată din 7 concurenţi ce şi-au înaintat modelele în licitaţia demarată de autorităţile din Noua Zeelandă. Superb Combi a reuşit să obţină victoria în faţa altor 27 modele propuse în concurs, iar în curând break-urile de top cehe vor înlocui toate maşinile din flota poliţienească din insulele Noii Zeelande. De menţionat că în marea finală au ajuns doar 12 automobile din totalul participanţilor, iar Superb a fost selectat inclusiv de poliţişti şi ofiţeri de patrulare, care au apreciat caracteristicile dinamice oferite de nava amiral cehă. Skoda nu menţionează, însă, ce motorizări vor fi livrate.
Cehii anunţă că la ora actuală a fost livrat un singur exemplar Superb Combi, pregătit cu echipamente şi decor special conform standardelor din Noua Zeelandă. Până la finalul lunii iunie Skoda va livra încă 100 exemplare Superb, urmând ca până la finalul acestui an pe drumurile ţării să circule nu mai puţin de 400 unităţi Superb dotate cu girofaruri. Per total contractul prevede livrarea a 2,000 automobile pe parcursul următorilor 4 ani.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter