Noua generaţie Toyota Land Cruiser a ajuns în flota poliţiei din Emiratele Arabe Unite

23 Iunie 2021, 18:37
Denis Godorozea
Poliţia din Emiratele Arabe Unite (EAU) şi-a completat flota cu câteva unităţi Toyota Land Cruiser de generaţie nouă. Modelul a debutat acum câteva zile, iar japonezii nu au aşteptat prea mult până au dat startul şi producţiei de serie. În următoarele săptămâni sau luni, offroader-ul este aşteptat şi pe celelalte pieţe, inclusiv Republica Moldova.
Potrivit informaţiilor distribuite de The National News din EAU, noile unităţi Land Cruiser 300 vor patrula străzile oraşelor Abu Dhabi şi Dubai, dar nu a fost specificată cantitatea exactă de unităţi livrate. Cum putem vedea în imaginile distribuite pe reţelele de socializare, offroader-ele japoneze au fost echipate corespunzător noului serviciu, beneficiind de livrea oficială a poliţiei din Emirate, ce combină nuanţele de alb, albastru, galben şi verde.
Nu au fost specificate nici informaţii tehnice despre motorizările noilor Land Cruiser 300 poliţieneşti. Amintim că cu schimbul de generaţii offroader-ul japonez este disponibil deocamdată doar cu unităţi cu combustie internă, ambele turbo V6. Versiunea pe benzină are o capacitate cilindrică de 3.5 litri şi oferă al activ 415 CP, pe când varianta turbodiesel are 3.3 litri şi 299 CP.
0
1,036
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!