Primele 5 autobuze Isuzu din cele 100 cumpărate recent de primărie au ajuns la Chişinău

29 Iulie 2021, 08:35
Redacţia PiataAuto.md
Livrare cu termen record în Chişinău: la mai puţin de o lună distanţă din momentul în care a fost anunţat câştigătorul licitaţiei pentru 100 de autobuze noi în capitală, compania Isuzu a şi livrat primele 5 unităţi în Moldova. Primarul de Chişinău, Ion Ceban, a publicat aseară primele poze cu acestea.
Primarul aminteşte, de asemenea, că noile autobuze sunt dotate cu sistem de aer condiţionat, podea joasă şi platformă pentru accesul persoanelor cu necesităţi speciale. Noi vă informam anterior că e vorba de modelul Isuzu Citiport Low Floor, echipat cu motor diesel de origine Cummins, cu 300 CP la activ, cuplat la o cutie automată ZF în 6 trepte.
Conform edilului, alte 28 de unităţi vor fi livrate în timpul apropiat, iar restul unităţilor vor ajunge la Chişinău până la sfârşitul anului.

Conform contractului, Isuzu oferă un termen de garanţie de 6.5 ani pentru noile autobuze, iar în acest interval sunt acoperite de producător şi costurile de mentenanţă tehnică, unde se includ deservirile tehnice, schimbul de ulei şi consumabile, etc.
0
2,083
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!