(VIDEO) Ce se întâmplă cu un automobil lovit de patru ori la rând de fulger

8 Iulie 2021, 13:47
Denis Godorozea
Un incident incredibil şi înfiorător a fost surprins de o cameră de bord pe un drum din statul american Kansas, când un Jeep Grand Cherokee a fost lovit de trăsnet de 4 ori consecutiv în doar câteva clipe. Din fericire, cei de la bord-ul offroader-ului au scăpat nevătămaţi, protejaţi de maşină. Consecinţele, însă, s-au făcut resimţite pe acel Jeep.
În materialul video de mai jos vedem câteva automobile circulând în mijlocul unei furtuni pe un drum din statul Kansas. La un moment dat, în apropiere de o intersecţie, Jeep-ul Grand Cherokee, frânând pentru a vira, în doar câteva clipe este lovit de patru descărcări electrice consecutive în acoperiş. Vedem că aproape imediat intervine şi un defect la sistemul electric al maşinii prin deconectarea blocurilor optice spate. Cel mai probabil, din cauza defectului imediat a oprit şi motorul, neavând vreo modalitate de a funcţiona în continuare fără scântei în bujiile cedate.
Din fericire, însă, cei de la bord nu au avut de suferit deloc şi s-au ales doar cu sperieturi zdravene. De menţionat, că la bord în acel moment se afla o familie cu trei copii minori şi se pare că nimeni din ei nu interacţiona cu vreo suprafaţă metalică de la bordul maşinii. Lipsa unor defecte vizibile pe caroserie ar putea fi explicată de componenţa corpului maşinii, dominată de fier şi aliaje metalice, care au şi condus curentul electric spre sol.
0
1,676
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!