Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Accident deosebit de grav la Anenii-Noi aseară, cu Dacia Lodgy, lovită frontal într-un camion, la 140 km/h

3 Septembrie 2021 - 09:03
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs aseară pe traseul R30, Chişinău — Anenii-Noi, care întruchipează elocvent expresia „viteza ucide”. O Dacia Lodgy a lovit frontal un camion DAF, iar acul vitezometrului de pe Dacia s-a oprit la 140 km/h.
Foto: vitezometrul Daciei, blocat al 140 km/h. Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112

Conform informaţiilor fuznizate de inspectoratul de poliţie Anenii-Noi, accidentul s-a produs din cauza şoferului de Dacia, care a ieşit la o depăşire fără a se asigura de lipsa traficului din sens opus. În rezultat, Dacia Lodgy şi camionul DAF s-au lovit frontal, preponderent pe partea stângă a fiecărui vehicul, cu o forţă uriaşă, viteza sumată de impact fiind de 140 km/h ai Daciei plus circa 70 km/h ai camionului. În urma unui asemenea impact, şoferul de 25 de ani din Dacia nu a avut nici o şansă de supravieţuire, fiind pur şi simplu spulberat, iar imaginile de la faţa locului fiind prea tulburătoare pentru a fi publicate aici.
În urma impactului, camionul DAF s-a răsturnat, iar şoferul acestuia a fost rănit, informaţiile preliminare indicând asupra fracturilor la picioare. Şoferul de camion a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spitalul din Anenii-Noi.
Din păcate, e un accident deosebit de grav şi sumbru, care ar trebui să dea de gândit tuturor celor ce aleg să gonească cu asemenea viteze pe trasee aglomerate, să iasă la depăşiri fără a se asigura, şi în general, ar trebui să ne dea de gândit tuturor despre riscul şi preţul pe care-l putem plăti pentru a ajunge cu 2 minute mai repede la destinaţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter