Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cu autobuzul plin cu pasageri, pe contrasens, în plin centrul Chişinăului

21 Septembrie 2021 - 14:01
Redacţia PiataAuto.md
În ultimul timp, tot mai mulţi şoferi de autobuz sunt surprinşi încălcând flagrant regulile de circulaţie rutieră în Chişinău. Asemenea fapte sunt mai revoltătoare când te gândeşti că aceşti şoferi ar trebui să fie printre cei mai profesionişti, iar pe lângă asta li se încredinţează responsabilitatea de a transporta zeci de oameni cu autobuzele pe care le conduc.
Un caz revoltător a fost surprins azi dimineaţă pe una din cele mai centrale străzi ale Chişinăului — Ismail — în apropiere de intersecţia cu bulevardul central al capitalei, Ştefan cel Mare. La ora 08:30, când traficul e în mod inevitabil aglomerat pe Ismail, un şofer de autobuz n-a avut răbdare să aştepte regulamentar pe banda sa, pentru a putea ocupa ulterior banda stângă, virând pe Ştefan Cel Mare, ci a ieşit pe contrasens, ignorând şi linia dublă continuă, având şi autobuzul relativ plin cu pasageri la acea oră matinală! Şoferul şi-a continuat deplasarea până aproape de intersecţie, când a folosit marcajul separator dintre sensurile de circulaţie şi s-a poziţionat pe banda stângă.
Sigur, putem înţelege că autobuzul are un orar de respectat, dar totuşi, nici o excepţie din regulament nu-i permite acestuia să iasă într-un asemenea mod pe contrasens, or, autobuzul, fie el şi de rută, nu e o ambulanţă şi are de respectat un regulament de circulaţie rutieră. Vezi mai jos întregul moment, surprins de o cameră de bord a unui automobil din trafic.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Gheorghe Trifon
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter