Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum are loc repararea unui camion american Volvo VNL după un accident care i-a afectat grav cabina

1 Septembrie 2021 - 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, accidentele se întâmplă chiar şi cu şoferii profesionişti, iar astfel un camion bun în esenţă ajunge a fi puternic avariat, ridicând dilema dacă reparaţia sa mai e în general posibilă. De cele mai multe ori, asigurarea rezolvă această dilemă, astfel încât, dacă acele costuri de reparaţie se apropie prea mult de valoarea unui camion, atunci e mai rentabil să se declare dauna totală, proprietarul de camion să-şi cumpere altul, iar compania de asigurări rămâne cu vehiculul avariat, pe care uneori poate să-l vândă la licitaţie, pentru piese sau reconstrucţie, în funcţie de cât de avariat este. Mai complicat e atunci când însăşi şoferul e proprietarul camionul sau când nu are o asigurare completă. Atunci intervin soluţiile unor oameni cu mâini de aur, cum le-am spune noi pe aici.
Doi fraţi americani, proprietari ai unui atelier de reparaţii complexe, au demonstrat au asemenea mâini de aur când au primit în atelierul lor un camion Volvo VNL 760, produs în anul 2018, pentru o reparaţie foarte complexă. Camionul suferise un accident care-i afectase grav cabina, mai ales pe partea dreaptă şi cea de sus. Fuseseră afectaţi şi montanţii, şi acoperişul, dar din fericire, zona motorului a scăpat neatinsă, ceea ce a şi făcut ca reparaţia acestui camion să aibă şi sens ca şi decizie financiară.
A urmat o muncă titanică de reconstruire a acestui camion, prin folosirea structurii unei alte cabine, prin pregătirea şi vopsirea ei, prin dezdoirea celei vechi pentru a se putea lua componentele din ea şi prin asamblarea tuturor acestor componente în camionul reconstruit. Totul pentru ca la final din mâinile celor doi fraţi să iasă un camion Volvo VNL în stare admirabilă, pregătit să servească mai departe pe şoselele Americii şi să-i fie birou de muncă şi casă şoferului său proprietar.
Cei doi fraţi au comprimat toată această muncă în 15 minute de video, pe care-l poţi vedea mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter