Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) L-a salvat camera de bord: un şofer de camion din România s-a ales cu uşa accidentată în Germania, iar făptaşul a fugit

13 Septembrie 2021 - 11:06
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer de România a avut parte ieri în Germania de o întreagă epopee neplăcută, care a fost salvată în final datorită faptului că acesta avea cameră de bord pe camionul său.
Şoferul îţi parcase camionul într-una din parcările alăturate autostrăzii. Nu era în zona de camioane, ci în cea de automobil, dar în Germania lipsa locurilor suficiente în zonele delimitate camioanelor e o problemă tot mai cronică pe autostrăzi. La un moment dat uşa deschisă a camionului său a fost lovită de un BMW X1. Autoturismul, însă, nu a oprit la locul accidentului, ci a continuat deplasarea şi s-a făcut nevăzut pe autostradă.
Şoferul a chemat poliţia, iar când au venit aceştia, şoferul le-a spus că are imagini de pe camera de bord. Aceştia au semnat imediat un proces verbal de preluare a cardului de la camera de bord, şi astfel l-au putut examina drept probă la dosar, identificând numerele de înmatriculare şi anunţându-şi colegii despre maşina fugară. În scurt timp, BMW-ul a fost identificat şi oprit, la doar 20 km depărtare de locul faptei! Deci, operativitate extraordinară, datorită imaginilor camerei de bord, iar legendele, care mai spun uneori că aceste imagini nu pot fi probă, nu sunt adevărate, a fost prima probă pe care au acceptat-o imediat — îşi povesteşte şoferul român experienţa în mediul online.
În doar o oră poliţia venise înapoi la locul accidentului şi i-au înapoiat cardul şoferului, anunţându-l deja şi despre faptul că şoferul de BMW este reţinut şi urmează a fi documentat atât pentru provocarea accidentului, cât şi pentru fuga de la locul faptei. Poliţia n-a menţionat dacă acesta era în stare trează, dar cu siguranţă au fost făcute toate verificările necesare. Cel mai probabil, după documentarea cazului de către poliţie, un tribunal va dicta sentinţa acestuia. Şoferul de camion din România urmează a-şi primi compensaţia pentru paguba suferită de la compania de asigurare a şoferului din BMW.

Vezi mai jos momentul impactului, surprins de camera de bord a camionului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter