Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un şofer de Audi, urmărit de poliţia din Germania, a fost prins pentru că a frânat brusc în faţa unui radar

1 Noiembrie 2021 - 13:29
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cu totul neobişnuit e raportat de poliţia din Germania, care arată fie reflexele întipărite în maniera de şofat a unor germani, fie perceperea bizară a ierarhiei de pericole pe care le pot genera diferite încălcări în mintea unor şoferi.
Poză simbol

Ieri, duminică, la ora 4 dimineaţa un echipaj de poliţie a observat un Audi gonind pe străzile oraşului Dortmund. Echipajul l-a somat să oprească, însă şoferul de 31 de ani a ignorat cerinţa poliţiştilor şi s-a pus pe goană. Acesta a ajuns să gonească pe străzile oraşului cu peste 100 km/h din spusele poliţiei, a ieşit la o autostradă şi a intrat înapoi în oraş până în centrul lui, gonind din nou cu viteze de trei cifre. Şi mai grav este că şoferul de Audi a ignorat câteva semafoare pe roşu, trecându-le în viteză. Însă, în momentul când a ajuns în faţa unui radar fix de pe o stradă centrală din oraş, acesta a frânat atât de brusc, încât s-au aprins şi frânele intermitente ale maşinii, şi luminile de avarie. Şi-a redus viteza la 50 ca să treacă frumos pe lângă radar, ca un şofer conştiincios! Cu ironia de rigoare, desigur. Dar e cât de poate de bizar că şoferul a considerat că la radar trebuie să oprească, iar la semafoarele roşii de mai devreme — nu.
Poliţiştii însă au profitat de situaţie şi l-au depăşit în acel moment, ocolindu-l şi blocându-l. Aceştia i-au confiscat pe loc automobilul şi i-au suspendat şi permisul de conducere. Problema şi mai mare este că şoferul din Audi nu era proprietarul maşinii, aşa că, pe lângă procesul de judecată, care-l aşteaptă, acum acesta va trebui să explice proprietarului de Audi, de la care a împrumutat Audi-ul, unde se află maşina sa.
Poză simbol

Încă o lecţie, deci, sugerată de poliţie din Germania: nu împrumutaţi maşinile persoanelor în care nu aveţi încredere deplină, pentru că-n cazul unui asemenea abuz, maşina se confiscă oricum.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter