Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum are loc transformarea unui BMW M5 E39 din 2001 dintr-o maşină în stare bună într-una de parcă abia a ieşit din uzină

16 Noiembrie 2021 - 13:28
Redacţia PiataAuto.md
Asemenea maşini legendare, precum BMW M5 E39, merită a fi păstrate cu sfinţenie în timp, valoarea lor fiind tot mai mare cu fiecare an împlinit, iar plăcerea din a le conduce devine un ingredient tot mai rar în zilele noastre. Un proprietar al unui asemenea BMW M5 din SUA demonstrează că întotdeauna e loc de o stare mai bună a maşinii, până la o ipostază încât pare că abia a ieşit din uzină.
Maşina sa, deşi are 20 de ani, arată excelent, inclusiv la partea sa inferioară. Dar, inevitabil miile de kilometru parcurşi chiar şi în climă favorabilă, adună praf şi sedimente la partea inferioară şi şterg un pic din luciul exterior. Când acest lucru se întâmplă pas cu pas, de-a lungul anilor, nici măcar proprietarul nu poate observa această denaturare uşoară a stării maşinii.
Proprietarul acestui BMW, însă, şi-a dorit să-i facă o sablare cu gheaţă carbonică, pentru a scoate orice urmă de sedimente de pe ea şi a-i reda luciul său primar. A fost tratată ulterior şi vopseaua de pe caroserie, şi interiorul, ba chiar în habitaclu s-au şi schimbat unele piese pe componente noi. Iar la sfârşit s-a mai aplicat şi un strat protector de ceramică.
Cum arată maşina în rezultat? Ca una din showroom, care abia a fost livrată de la uzină şi abia aşteaptă să-şi bucure proprietarul. O poţi privi îndelung şi nici n-ai putea spune că acest BMW M5 E39 are 20 de ani de când e fabricat!

Vezi mai jos întregul proces de transformare a acestui automobil.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter