Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Mai mulţi şoferi din Chişinău au oprit un automobil care circula haotic, conducătorul căruia era în stare de ebrietate

29 Noiembrie 2021 - 12:18
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit a avut loc sâmbătă seara în sectorul Botanica din Chişinău şi e raportat de poliţia din Moldova. Mai mulţi şoferi au observat un Citroen Berlingo deplasându-se haotic prin trafic, pe bulevardul Dacia. La un moment dat acesta ar fi fost la un pas de a accidenta şi un pieton. Conştientizând că acesta este, cel mai probabil, într-o stare de ebrietate avansată, şoferii l-au blocat pe acesta la semaforul de la intersecţia cu străzile Zelinksi şi Hristo Botev şi l-au scos din automobil, chemând totodată şi poliţia.
Inspectorii de patrulare, veniţi la faţa locului, au constat starea de ebrietate avansată a şoferului, care abia de se pe putea ţinea pe picioare. Poliţiştii au dispus ridicarea maşinii la parcarea cu plată, iar şoferul a fost dus la dispensarul narcologic, unde s-a stabilit că avea 1.44 mg/l în aerul expirat. Prin urmare, şoferul s-a ales acum cu dosar penal pentru condusul într-o asemenea stare şi are de înfruntat un proces de judecată în faţă, care va stabili mărimea exactă a pedepsei.

Poliţia menţionează că încurajează implicarea altor cetăţeni în acest mod, în acest caz fiind prevenită o foarte probabil tragedie datorită implicării altor şoferi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter