(VIDEO) Un şofer din România s-a filmat mergând pe autostradă, lăsând maşina să se conducă singură, până când totul a sfârşit trist

17 Noiembrie 2021, 09:22
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer din România s-a inspirat probabil din filmuleţele unor şoferi din SUA care folosesc sistemul Autopilot al celor de la Tesla, lăsându-şi maşinile să conducă singure şi a încercat ceva similar cu un Peugeot pe autostradă. A inclus sistemul de cruise control, a inclus sistemul de menţinere a benzilor, iar pentru ca acesta să creadă că cineva mai trage de volan, a folosit un alt truc des utilizat prin SUA — a fixat o sticlă de apă de marginea volan.
Maşina se afla în mişcare, în timp ce şoferul s-a mutat pe bancheta spate şi a inclus camera telefonului, pentru a-şi demonstra fapta. „Aşa se conduce, de pe bancheta din spate!” — a zis acesta în filmuleţul său.
Maşina a menţinut banda oarecum bine o perioadă, în traficul pustiu, dar, în momentul când linia continuă de pe margine a mers spre dreapta pentru a face loc unei noi benzi de decelerare şi ieşire de pe autostradă, Peugeot-ul fără vreun Autopilot cu sistem de navigare a urmat acea linie continuă şi a schimbat şi el banda, iar odată ce a virat dreapta şi apa de pe volan continua să apese, maşina a înţeles că şoferul vrea mai la dreapta şi a mers într-acolo, adică a ieşit cu totul de pe autostradă, ducând toată aventura neinspirată la un final trist. Protagoniştii au scăpat nevătămaţi, totuşi.
Vezi întregul moment de mai jos şi nu putem să nu ne amintim nouă, tuturor, că niciodată n-ar trebui repetate asemenea încercări.
0
5,592
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!