Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) De mai bine de 24 de ore, camioanele stau blocate pe strada Industrială din Chişinău, iar drumul nu e curăţat de nimeni

29 Decembrie 2021 - 12:23
Redacţia PiataAuto.md
Strada Industrială lasă impresia în permanenţă că e în afara radarului vizual al oricărei administraţii locale şi regii de mentenanţă a drumurilor. În prezent e strada cu cel mai dezastruos carosabil din Chişinău, aici existând cratere uriaşe, care o transformă într-o experienţă de offroad, iar situaţia asta durează de decenii încoace, în ciuda faptului că pe această stradă îşi au sediile industriale câteva din cele mai mari companii din Moldova, contribuitoare cu sute de milioane de lei la bugetul de stat. Ninsoarea recentă din Chişinău a arătat că până şi drumarii ignoră total strada.
Pe aici sunt nevoite să circule foarte multe camioane, întrucât trebuie să-şi descarce şi încarce marfa la aceste obiecte industriale din regiune. Încă de ieri noapte, camioanele s-au pomenit blocate şi neajutorate în faţa ninsorii abundente. Şi dacă ieri situaţia putea fi cumva de înţeles şi se putea admite că se dă prioritate străzilor principale din oraş la curăţare, atunci la peste 24 de ore distanţă, când deja toate utilajele curăţare au fost parcate înapoi, e de neconceput că nimeni n-a venit aici să cureţe strada sau să ajute camioanele!
Deci, efectiv, blocajele de camioane continuă de ieri dimineaţă până în prezent. Şoferii şi angajaţii din zonă se ajută reciproc şi încearcă a scoate unele camioane din blocaj, dar, aşa cum drumul e în continuare necurăţat, după un camion deblocat urmează în scurt timp altul blocat, iar relieful cu denivelări uriaşe agravează şi mai mult situaţia de pe această stradă.

Vezi mai jos şi un scurt video recepţionat la redacţie, filmat pe această stradă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter