Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un şofer din Marea Britanie a condus timp de 70 de ani fără permis de conducere şi abia acum a fost prins de poliţie

30 Ianuarie 2022 - 09:09
Redacţia PiataAuto.md
Un caz uluitor a fost descoperit întâmplător acum câteva zile de poliţia din oraşul Nottingham din Marea Britanie, atunci când o patrulă a oprit un MINI lângă un banal supermarket. La volan se afla un bătrân, născut în anul 1938, iar poliţiştii au fost consternaţi să afle că şoferul octogenar a condus fără permis de conducere timp de peste 70 de ani!
Foto: Acesta e MINI-ul condus de şoferul fără permis

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a început a conduce la vârsta de 12 ani, adică în 1950. De atunci şi până astăzi, a condus în permanenţă, cu regularitate, timp de aproape 72 de ani, fără să fi avut vreodată permis de conducere sau asigurare obligatorie.
Paradoxul este că în decursul a 72 de ani de condus, bărbatul n-a avut niciodată nici un accident, n-a avut nici măcar vreo amendă de trafic şi nici nu s-a întâmplat să fi fost oprit vreodată de vreun echipaj de poliţie până acum! Poliţia spune că oricum ceea ce a făcut bărbatul este extrem de periculos mai ales dacă ajungea într-un accident, însă sute de comentarii din partea publicului, la anunţul poliţiei, spun că, de fapt, cu un asemenea cazier exemplar în şofat, bătrânul octogenar ar merita mai degrabă o diplomă, sau cel puţin ar merita să scape cu o amendă simbolică.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter