(VIDEO) Un tânăr a traversat toată Rusia cu o Honda Jazz, de unul singur, şi i-a luat patru luni să o facă

13 Ianuarie 2022, 18:41
Redacţia PiataAuto.md
Când vorbim de Rusia şi de traversarea acesteia de la un capăt la altul, cei mai mulţi dintre noi ne imaginăm inevitabil Siberia, drumuri impracticabile din cauza condiţiilor naturale şi a mentenanţei slabe, zone cu temperaturi record de mici şi, în general, o experienţă cu multe pericole şi necunoscute în faţă. Şi acum imaginează-ţi cum ar fi să te porneşti de unul singur să traversezi întreaga Rusie, de la un capăt la altul, nu cu un offroader super pregătit, ci cu o banală Honda Jazz, o maşină absolut de oraş!
Ei bine, un tânăr din Rusia a făcut exact asta. A urcat la volanul Hondei sale, şi-a luat camera video şi drona cu el, şi a plecat să traverseze imensa ţară de la un capăt la celălalt. Şi pentru că tânărul e de profesie creator de conţinut video, inevitabil toată experienţa s-a coagulat într-un adevărat film, în care a depus mai mult suflet decât ar face-o marea majoritate a youtuber-ilor. Nu doar că a filmat totul şi a montat după un scenariu pe care l-a vizualizat după conceptul propriu, dar a ajuns până şi să compună muzica de fundal, de diverse stiluri şi stări de spirit, pentru acest film al său, pe care l-a dedicat tatălui. De fapt, întregul film e o conceput ca o povestire emoţională în adresa tatălui, în care fiul pare să-i arate ţara pe care n-a văzut-o nici tatăl său la vremea sa.
E un film în care maşina apare şi ea din când în când în imagini, pusă la încercare uneori peste puterile ei, dar pentru că e o Honda, rezistă cu bine. Dar mai ales e un film care arată un teritoriu imens al acestei planetei din prisma frumuseţilor naturii, detaşat de orice hărţi politice, stereotipuri şi clişee. E geografie şi natură, frumuseţea cărora vorbeşte într-o limbă universală, cunoscute şi arătate de un tânăr cu spirit artistic profund, care a decis să-şi ia Honda sa şi să dedice 4 luni din viaţa sa acestei experienţe magnifice.
Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate în limba dorită dacă ai nevoie.
1
2,895
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!