Maşina pentru vremuri tulburi: acesta e un Jeep Gladiator, transformat în SUA într-o fortăreaţă pe roţi

24 Februarie 2022, 12:52
Redacţia PiataAuto.md
În SUA există de mai mult timp o companie ce şi-a făcut un renume din modificarea offroader-elor, în special prin transformarea lor în vehicule cu 3 punţi motrice şi formulă 6x6. Unul din modelele principale, modificare de compania numită Apocalypse, e pick-up-ul Jeep Gladiator, iar ceea ce vedem aici e o ediţie numită Hellfire a acestui model, produsă de curând.
Vehiculul are un cadru alungit, tracţiune 6x6, şi forme ce vor să inspire un aspect indestructibil. Bena sa e acoperită cu o structură ce aminteşte de Tesla Cybertruck, iar toate extremităţile maşinii sunt protejate de elemente care să reziste mici impacturi sau zgârieturi, unele din ele fiind făcute din kevlar.
Garda la sol e imensă, iar diferenţialele sunt blocabile, prin urmare, acest mastodont n-ar trebui să aibă vreo dificultate din a înainta pe acolo unde nu există drumuri. Sub capotă e un motor supraalimentat V8 de 6.2 litri, care livrează 750 CP.
A fost anunţat şi un preţ de vânzare a acestui exemplar deocamdată unic, el costând aproape 220 mii dolari. Creatorii modelului sunt gata să producă şi altele la comandă, pe lângă acest vehicul demonstrativ, doar că, dacă tot o mare parte de muncă se face manual, de obicei producţia e ajustată după preferinţele fiecărui comanditar.
0
2,874
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!