Un bărbat din Tecuci a răsturnat din greşeală un rezervor de plastic cu 1000 litri de diesel, pe care tocmai îl umpluse la o staţie

11 Martie 2022, 09:15
Redacţia PiataAuto.md
Valul masiv de oameni din România care s-au grăbit să-şi alimenteze maşinile cu carburant de teama creşterilor mari de preţ şi a deficitului a dus inevitabil şi la excese. Unii au venit cu recipiente uriaşe, pe care să le umple. Chiar dacă legea interzice alimentarea în recipiente de plastic, au fost multiple cazuri în care oamenii au luat carburanţi şi în asemenea recipiente.
Deşi autorităţile din România au venit clarificări despre cauza panicii şi chiar au iniţiat controale la benzinăriile MOL, care par să fi fost sursa panicii, încercările de a alimenta cu cantităţi mari au continuat şi ieri. În oraşul Tecuci, un bărbat care a avenit cu asemenea recipiente a avut un ghinion teribil, după cum informează ISU Galaţi. Acesta a montat un rezervor de plastic de 1,000 litri de diesel pe o platformă a vehiculului său şi chiar la ieşirea din staţie, recipientul s-a răsturnat, crăpând şi lăsând motorina să se scurgă jos. O autospecială a staţiei de pompieri Tecuci a venit la faţa locului pentru a curăţa motorina şi a minimiza impactul ecologic al incidentului.
În urma acestui incident, benzinăria care i-a vândut bărbatului motorina în recipient de plastic a fost amendată cu 10,000 lei româneşti, echivalentul a aproximativ 2,000 euro. În condiţiile de preţ actual, cei 1,000 litri de motorină pierdută au costat cel puţin 7,800 lei româneşti, echivalentul a aproximativ 1,550-1,600 euro.
0
2,840
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!