(VIDEO) Accident grav evitat la limită pe traseul Chişinău-Orhei, lângă Ivancea, într-o zonă cu limită de 50 km/h

5 Martie 2022, 10:43
Redacţia PiataAuto.md
Traseul M2 Chişinău-Orhei e unul din cele mai late şi mai bune din ţară, dar totuşi nu e o autostradă cu intersecţii denivelate, ceea ce înseamnă că are zone în care trece prin localităţi, ba chiar şi zone în care există treceri de pietoni, cu limitările de viteză de rigoare. Şi aceste treceri şi limitări, în combinaţie cu un traseu lat, generează multe ori situaţii de pericol, precum cea surprinsă acum două zile de o cameră de bord.
Totul s-a produs la intrarea spre Ivancea, acolo unde e şi ieşirea spre Orheiul Vechi. Mai multe vehicule intră în zona cu limită de 50 km/h din apropierea acestei intersecţii aglomerate, unde există şi o trecere de pietoni, însă nu toţi par să respecte limita şi nici măcar să reducă semnificativ viteza. Un pieton începe a traversa drumul, microbuzul de pe banda dreaptă încetinind şi oprind. Un Mercedes, însă, nu încetineşte decât când vede pietonul deja pe banda sa, pe trecere. Frânează destul de brusc, iar în spatele său o Skoda frânează şi ea brusc, însă carosabilul ud nu-i mai poate asigura oprirea în timp util. Skoda o ia pe contrasens, pietonul aleargă brusc şi ajunge din nou în faţa sa, iar Skoda oricum nu poate opri până la trecere.
Din fericire, pietonul a alergat mai repede decât a ajuns Skoda pe trecere şi astfel a evitat cu o fracţiune de secundă impactul. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / Denis Rusu
0
9,645
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!