(VIDEO) Accident grav frontal, între un Audi şi o Skoda pe traseul Chişinău-Ungheni

26 Aprilie 2022, 08:53
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, cu impact frontal, s-a produs în după-amiaza de ieri pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropriere de localitatea Rasvet din raionul Străşeni. O Skoda Fabia, condusă de o şoferiţă de 35 de ani, a ajuns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un Audi Q7, condus de o şoferiţă de 44 ani.
Poliţia menţionează că versiunea iniţială, luată în calcul de anchetă, este o depăşire neregulamentară a Skodei. Momentul impactului, însă, a fost surprins de o cameră de bord şi din imagini se poate observa că Skoda pur şi simplu o ia pe o traiectorie involuntară spre stânga, similară unei situaţii în care şoferul adoarme la volan sau are privirea desconcentrată în altă direcţie.
Din fericire, poliţia anunţă că toţi oamenii de la bordul celor două maşini au supravieţuit. Însă medicii au transportat la spital tocmai 4 persoane — doi pasageri din Skoda, de 65 ani şi 35 ani, precum şi ambele şoferiţe din cele două automobile. Cu certitudine în acest caz putem vorbi despre vieţi salvate datorită sistemelor de siguranţă ale celor două maşini, centuri de siguranţă purtate şi aibag-uri, or ambele maşini şi-au păstrat integritatea structurală la impact, iar sistemele lor de siguranţă au funcţionat aşa cum au fost proiectate să o facă.
Sursa video: TikTok / adrianilfotografo
Sursa foto: Inspectoratul de Poliţie Străşeni; capturi video
0
7,990
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!