(VIDEO) Cum sună un Cadillac CTS-V, care atinge 349 km/h pe autostrăzile din Germania, până îi cedează motorul

27 Iunie 2022, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Maşina asta a ridicat acul vitezometrului până la linia sa superioară de 200 mile la oră şi l-a ţinut lipit acolo, acceleraţia ei continuând, dar vitezometrul fiind incapabil să mai estimeze corect viteza. Aşa că a fost nevoie de un vitezometru pe bază de GPS, care să înregistreze cifra de 349 km/h, cât a reuşit să atingă pe autostrăzile din Germania acest Cadillac CTS-V din zilele noastre!
Fireşte, nu e un Cadillac standard. E unul modificat, care a primit două turbine imense pe V8-ul de sub capotă, datorită cărora livrează circa 1.300 CP! Maşina a galopat cu intensitate pe autostrăzile din Germania, a scos un sunet absolut fabulos, însă toată plăcerea a venit repede şi cu un preţ plătit, sub forma unei capotei deschise şi a Cadillac-ului oprit pe marginea autostrăzii. Proprietarul, însă, nu s-a amărât prea mult, ştiindu-i capriciile maşinii, ba a zis că o pregăteşte de un nivel şi mai mare a puterii. Totuşi, această experienţă demonstrează că nu asigurarea puterii mari e problema, ci echilibrul dintre o putere mare şi rezistenţa motorului cu acea putere crescută.
Vezi în video-ul de mai jos galoparea incredibilă a acestui Cadillac la 349 km/h pe autostrăzile din Germania, neapărat cu sunet.
0
10,354
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!