(VIDEO) Urmărire a unui motociclist care avea numărul de înmatriculare camuflat aseară la Orhei

19 Iulie 2022, 15:32
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova raportează despre un caz neobişnuit, produs aseară în oraşul Orhei din centrul Moldovei. Un echipaj de poliţie a observat un motociclist care nu cedase trecerea unui pieton şi a încercat să-l oprească pentru a-l amenda, însă acesta a accelerat şi a încercat să se facă nevăzut, poliţiştii dând start unei urmăriri prin oraş.
În cele din urmă, maşina poliţiei a reuşit să-l ajungă şi să-l oprească pe motociclist, poliţiştii descoperind totodată că numărul de înmatriculare al motocicletei era camuflat printr-un abţibild, care-i denatura simbolurile aplicate pe plăcuţă.
Din cauza camuflării numărului de înmatriculare, poliţiştii i-au ridicat motocicleta şi au dus-o la parcarea specială. Motociclistul va fi acum sancţionat contravenţionat pentru conducerea unui vehicul cu plăcuţe de înmatriculare camuflate, pentru nesupunerea la cerinţele poliţiştilor de a opri şi pentru neacordare de prioritate pietonilor, iar toate împreună sunt suficiente pentru a-i retrage dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 la 12 luni, privarea urmând a fi confirmată de instanţa de judecată.
Ziua de ieri a fost una deosebit de intensă pentru poliţişti în Orhei, aceştia documentând 16 motociclişti din oraş pentru diverse încălcări. Vezi mai jos şi video-ul urmării motocicletei cu număr camuflat.
0
3,638
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!