Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

O familie din Australia a rămas blocată 2 zile în deşert, fără apă, cu un Hyundai Tucson, din cauză că navigaţia i-ar fi îndrumat greşit

15 August 2022 - 12:54
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie neobişnuită e raportată din Australia, unde o familie a rămas blocată două zile în deşert cu un Hyundai Tucson, după ce aplicaţia de navigare i-a fi îndrumat pe un drum, unde maşina a ajuns să se împotmolească şi să nu mai poată ieşi.
Navigaţiile mai eşuează uneori, dar în Australia, unde 98% din toată ţara e formată din zone izolate, fără drumuri, localnicii nu urmează de obicei orbeşte indicaţiile de navigaţie, ci sunt mult mai precauţi la modul în care se avântă în zone pustiite. Darian Aspinall, cei doi copii ai săi şi bunica lor, au rămas blocaţi în deşert în drumul lor din Queensland spre Packsaddle, având doar 1 litru de apă în total, în maşină. Şoferiţa a constatat că reţeaua mobilă nu prinde în zona pustie în care se afla, aşa că nu a putut chema ajutoare.
A mers pe jos câteva ore în încercarea de a găsi o modalitate de a chema ajutor. În cele din urmă a găsit un izvor de apă, de unde a umplut două recipiente şi a mers înapoi la maşină. Cele două recipiente de apă i-au menţinut în viaţă timp de două zile, până când autorităţile, alertate de rudele care aşteptau familia la destinaţie, au lansat o operaţiune de salvare cu elicopterul şi i-au găsit. Din fericire, au fost găsiţi la timp şi toţi patru sunt în afara oricărui pericol acum.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter